СВЯТО ОСТАНЬОГО ДЗВОНИКА!!!

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято у Блажівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Право відкрити урочисту лінійку було надано директору школи Степанчі В.А.

Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів Блажівської ЗОШ І-ІІІ ступенів гості свята: головний спеціаліст Відділу освіти Кибукевич В.О., який радив учням, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні. Привітали школярів також директор школи Степанча В.А. та заступник директора з навчальної роботи Борисовець Н.Т.

Слова подяки звучали і від четвертокласників їхній першій вчительці Харкевич Р.М., яка допомогла їм переступити першу шкільну сходинку, навчила розуміти прекрасне, палко любити свою Батьківщину, рідну мову. Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням початкових класів за відмінні успіхи у навчанні. І ось хвилююча мить… Почесне право Останнього дзвоника надали найкращим учням школи: 11 класникам Кибукевич Надії і Борисовцю Євгену та 1 класникам Борисовець Діані і Мариничу Аркадію. Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Завершилося свято виконанням пісні Наталі Май “Школа”
Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі!

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.