Свято 8 Березня

8 березня люди в нашій країні відзначають Міжнародний жіночий день. У цю дату всі жінки приймають вітання, а чоловіки вітають їх. Восьмого березня жінкам прийнято дарувати листівки, квіти, подарунки, а дівчаткам - ще й іграшки. День 8 березня призначений спеціально для того, щоб зробити приємне своїй мамі, сестрі, бабусі, подрузі, вчительці.

Свято 8 березня має цікаву історію. Міжнародний жіночий день з'явився на початку минулого століття, коли жінки масово боролися за свої права. Тому Восьмого березня важливо згадати, як багато роблять жінки для своїх близьких, для суспільства та Батьківщини. І варто б це згадувати не лише 8 березня.

7 березня…. Ранок…. Зранку учні приємно дивували жіночу половину школи – дарували їм вітальні листівки-витинанки, які самі заздалегідь виготовили. Приємне здивування на обличчях та щира вдячність радувала дітей.
А після уроків учні школи радо чекали працівників школи в спортивній залі. Святковий концерт, слова-вітання, вірші, пісні та танцювальні постановки радували глядачів. Усіх присутніх привітав директор школи Василь Васильович Степанча: побажав усім миру, злагоди та достатку їх родинам і країні. А ще побажав усій жіночій половині, щоб 8 березня їх, таких чарівних, чоловіки носили на руках!

Глядачі апродували стоячи! Приємно було чути позитивні відгуки глядачів після концерту… Дякуємо усім, хто долучився до підготовки і проведення свята. Ви – молодці! Дякуємо за передсвятковий настрій!

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.